Examens: Deliveroo levert nu ook je cursus aan huis

Bestel tijdens je examens jouw cursus via Deliveroo

Stress, slaaptekort en race tegen de klok om die moordende deadline te halen... Je raadt het al, de examenperiode is opnieuw begonnen. Time is key tijdens de examens, maar dan besef je plots dat je nog een cursus moet afdrukken en je echt geen tijd hebt om nog naar het copy center te gaan."Roo to the rescue!", want tijdens de examenperiode levert Deliveroo je cursus of samenvatting tot aan jouw (kot)deur.


Beeld je even in: Het is de dag voor een belangrijk examen... De leerstof raakt maar niet in je hoofd, je moet de helft van je cursus nog van buiten blokken én je beseft net dat je die ene samenvatting nog moet afdrukken. Mission impossible! Gelukkig kan je vanaf maandag 30 mei in Gent en Brussel je cursus aan je kot of op locatie laten leveren dankzij de pop-up copy shop van Deliveroo.

Voor slechts €5,00* bestel je jouw cursus eenvoudig bij de bezorgservice. Plaats je bestelling via Deliveroo.be en stuur je pdf-bestand vervolgens door via mail. Om alle studenten een hart onder de riem te steken, zorgt Deliveroo bovendien voor wat extra motivational snacks bij je bestelling. Zo ben je helemaal klaar om er tegenaan te gaan. Wanneer je bovendien nog extra tijd wil winnen, kan je natuurlijk ook nog steeds je favoriete study food bestellen. Je snap het al: Deliveroo's got your back tijdens deze lastige periode. 

Papier boven!

Wist je trouwens dat er heel wat voordelen hangen aan studeren op papier in plaats van een scherm? Uit verschillende bronnen blijkt dat onze hersenen informatie beter opslaan wanneer we die lezen op papier. Daarnaast is het op papier ook eenvoudig om met een pen notities aan te brengen, wat dan weer zou helpen met het verwerken van de leerstof. Op die manier verwerk je de inhoud op je eigen manier en wordt het makkelijker om conceptueel na te denken en zelf verbanden te leggen. ***

Nog niet helemaal overtuigd? Vergeet dan ook niet dat je op een laptop of tablet makkelijker afgeleid geraakt doordat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn. Het is dus aangeraden om je laptop of tablet vol apps en meldingen even aan de kant te leggen om zo volledig gefocust te studeren. Tijd om die papieren cursus te bestellen dus. Wij geloven in je!

* Verzendingskosten zijn niet inbegrepen

**Vanaf maandag 30 mei kan je je cursus met motivational snacks bestellen bij 
Deliveroo in Gent en Brussel. Plaats je bestelling en stuur nadien je ordernummer, stad en cursus via het e-mailadres in de app.

***bronnen: 
vrt.be en examencommissie.com

Download hier de beelden in hoge resolutie


Over Deliveroo
Deliveroo is een bezorgdienst, opgericht in 2013 in het Verenigd Koninkrijk door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt samen met ongeveer 160.000 restaurants en buurtwinkels, en met meer dan 180.000 koeriers om klanten de beste bezorgervaring te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen en heeft kantoren over de hele wereld. Deliveroo is actief in bijna 800 steden in 11 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Koeweit, Nederland, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk.

Deliveroo is sinds 2015 actief in België en is nu aanwezig in meer dan 25 steden en gemeenten, waaronder Aalst, Antwerpen,Bergen, Brussel, Brugge, Charleroi, Doornik, Kortrijk, Gent, Genk, Hasselt, Knokke-Heist, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Roeselare, Turnhout, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Vilvoorde en Waterloo. Momenteel zijn er 3.000 koeriers actief in het land en werken er 3.000 restaurants met Deliveroo in België.

Meer informatie vind je op: deliveroo.beFacebookInstagram.Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami - Walkie Talkie
daphne@talkie.be l 0476 52 54 62

Zoë Nassel - Walkie Talkie
zoe@talkie.be l 0496 70 09 01

Rodolphe Van Nuffel - Deliveroo Belgium
rodolphe.van.nuffel@deliveroo.be l 0486 89 93 90

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.