Food guide: de wereld rond in Antwerpen met Deliveroo

Blijf jij ook liever binnen nu de dagen kouder en donkerder worden, maar wil je wel nog steeds proeven van al het lekkers dat Antwerpen te bieden heeft? Geen zorgen! Deliveroo verzamelt namelijk de lekkerste fast casual opties in Antwerpen die je eenvoudig bij je thuis laat leveren. Zo reis je de wereld rond, vanuit je eigen comfort! 

Barouche

Bij Barouche krijg je niet zomaar een pita voorgeschoteld. Het zuurdesem pita brood vormt namelijk het hart van Barouche en de chefs in de keuken leggen dagelijks hart en ziel in het creëren van het perfecte brood. Kies daarna voor een vulling met verse groentjes, kip of berloumi en je waant je onmiddellijk onder de zuiderse zon.

Omonni

Korean Fried Chicken is een van de trends in foodieland, dus kan een stop bij Omonni zeker niet ontbreken bij een bezoekje aan Antwerpen. Omonni laat je niet gewoon proeven van het eten, maar van een volledige cultuur door je te verrassen met klassiekers uit de Koreaanse keuken. Proef de verschillende gerechtjes en ontdek hoe het is om bij een Koreaanse moeder aan tafel te schuiven.

Bokertov 

De Israëlische keuken van Bokertov is ondertussen een gevestigde waarde in Antwerpen, maar sinds kort smul je ook van de zoetigheden die de keuken biedt zoals babka of malabi met pistache. Ideaal als tussendoortje bij de koffie, of voor de echte zoetekauwen: als lunch!

Little BÚN 

Voor wie helemaal verlekkerd is op Vietnamese street food is er Little BÚN. Deze geliefde hotspot vind je op verschillende plekken in Antwerpen, waardoor de gerechten in 1,2,3 bij je thuis geleverd worden. Bij Little BÚN geniet je van zowel kleine appetizers als een stomend kommetje pho. Alle gerechten zijn op en top Vietnamees, maar worden wel bereid met vlees, vis en groenten van eigen bodem.

Ruba Antwerpen 

Gezonde voeding staat centraal bij Ruba, wat deze resto de perfecte plek maakt voor een healthy, lichte lunch vol groenten, fruit en granen. Alle ingrediënten worden dagelijks geleverd aan het restaurant, waardoor ze op en top verse producten kunnen garanderen. Kies voor een warme bowl met tonijn of waan je in Italië met een frisse salade met burrata.


Nog niet overtuigd? Laat je dan inspireren door de favorieten van de locals en ontdek hieronder de top 5 meest bestelde gerechten op Deliveroo in Antwerpen: 

1. Make Your Own Bowl - Hawaiian Poké Bowl 

2. Beastie burger - Beastie Burgers Antwerp

3. Margherita - Otomat

4. Yang-yummy “populaire” - Omonni

5. Phad Thai - Aroy Thai Antwerp


Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 100.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.000 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 800 steden in 12 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Deliveroo, sinds 2015 actief in België, is vandaag aanwezig in 26 steden, waaronder Aalst, Antwerpen, Bergen, Brussel, Brugge, Charleroi, Doornik, Gent, Genk, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Machelen, Mechelen, Namen, Nijvel, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Vilvoorde, Waterloo en Waver. Momenteel zijn er 3.000 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.