Geen wintergevoel? DELIVEROO brengt lekkers van de Alpen aan huis

Winterse gerechten voor kaasliefhebbers

Deze winter zit een skitripje of een vakantie in de bergen er jammer genoeg niet in. Er wordt in Vlaanderen wat lichte sneeuw voorspelt, maar niets meer. Breng daarom het echte wintergevoel tot bij je thuis met tal van hartverwarmende gerechten. Wat hebben deze gerechten gemeen? Kaas! Smeuïge warme kaas is de perfecte comfort food en geeft je een instant wintergevoel. 

Dit jaar geen après-ski feestje, maar wel een feest op je bord! Naast de klassieke raclette met aardappelen en charcuterie, bestaan er tal van gerechten met gesmolten raclettekaas die je zullen verrassen. Tal van restaurants verwerken deze kaas in hun gerechten voor een ultiem wintergevoel van burgers en pasta tot gehaktballen en pizza en Deliveroo levert deze zo aan huis:

Manhattn's Brugers - Raclette Burger
Mr. Patate - Patate Raclette & Patartiflette
The Huggy's Bar - burger van de maand: Raclette Burger 
Balls & Glory - Nostalcheese ball met raclettekaas
O'Tacos - Compotaco 'The Alpin'
Otomat - Abbey road 
Bocca - Pasta 4 kazen

Ga van de Zwitserse Alpen naar de Franse en geniet van een hartverwarmende tartiflette van ghost kitchen Casper in AntwerpenGent en Leuven.

Wist je bovendien dat je via Deliveroo bij Copper Branch de winterse Canadese specialiteit 'Poutine' kunt bestellen? Frietjes overgoten met warme gesmolten kaas, kwark en een lichte jus. 

Hou je niet zo van gesmolten kaas, maar wel van sharing gerechten? Organiseer dan bij je thuis een gezellig kaas- en wijnavond! Deliveroo bezorgt heerlijke kaas-en charcuterieplankjes van 1 tot 4 personen aan huis zodat jij lekker kan genieten:

Le Plateau du Berger & La Petite Vache - voor kaas- en charcuterieplankjes met bijhorende wijn
Butcher's store - voor fijne vleeswaren
Renard Bakery - voor Frans brood

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.