Geniet van de laatste zonnestralen met DELIVEROO !

Geniet van de laatste zomer vakantiedagen met een heerlijk ijsje van Ben & Jerry's dankzij Deliveroo!

Met de voorbereidingen van het nieuwe academiejaar, zou je al snel de laatste dagen van de zomer vergeten. Blik even terug en geniet van een lekker verfrissend Ben & Jerry's ijsje, geleverd aan huis of op locatie, dankzij Deliveroo! Bovendien is Ben & Jerry's via Deliveroo in enkele nieuwe steden te verkrijgen! Een reden te meer om te smullen...

Deliveroo bezorgt vanaf nu in meer dan 10 steden je favoriete Ben & Jerry's bij jou thuis, in het park of bij vrienden. Geniet nog even na van de vakantie met een verkoelend ijsje van Ben & Jerry's!

Bovendien belooft het opnieuw mooi en warm weer te worden! Maar, wees niet ongerust, je ijsje zal niet gesmolten aan je deur worden geleverd. De dichtheid van Ben & Jerry's ijs zorgt er net voor dat de producten over een vrij lange periode geleverd kunnen worden, zonder hun structuur te verliezen. Zelfs in combinatie met warme gerechten blijft Ben & Jerry's ijs bevroren aan huis geleverd

Ontdek hieronder in welke steden je jouw favoriete Ben & Jerry's kan bestellen via Deliveroo:

Brugge - Etterbeek - Kortrijk - Laken - Leuven - Sint-Gillis - Antwerpen - Charleroi - Molenbeek - Ukkel - Gent

Het partnerschap tussen Ben & Jerry's en Deliveroo is een succes, want de bezorgservice werkt eraan om in alle steden waar Deliveroo aanwezig is, Ben & Jerry's ijs te leveren. 

Daphné Bonami

 

Maureen Richard

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.