Geniet van een paasbrunch met Deliveroo

Pasen komt eraan en de kans is groot dat je familie langskomt om te brunchen. Kijk je er tegenop om heel de dag in de keuken te staan? Bestel dan je brunch via Deliveroo en geniet van deze feestdag zonder zelf te hoeven koken!

Niet alleen Pasen hoeft een excuus te zijn om brunch te bestellen bij Deliveroo. Heb je op zondagochtend geen zin om in de rij te gaan staan bij de bakker? Blijf je liever nog even liggen in bed terwijl je ontbijt naar je toe wordt gebracht? Dan kan je makkelijk online bestellen bij dé favoriete koerierdienst van België!

Deliveroo heeft een ruime keuze aan restaurants waar jij je brunch kan bestellen. Dit zijn de favorieten in België:

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.