Gentkatert.be en DELIVEROO geven je een overzicht van alle restaurants en bars die open zijn na de Genste Feesten!

Al 176 jaar staat de Stad Gent op stelten tijdens de Gentse Feesten! Van 19 juli tot 28 juli wordt er dag en nacht gefeest, gedanst, gedronken en gegeten. Na tien dagen alles te geven, sluiten heel wat horecazaken in Gent, waardoor je als Gentenaar soms voor een gesloten deur kan staan.

Gentkatert.be is een nieuwe website waar alle restaurants en bars in kaart worden gebracht die tijdens, maar ook nà de Gentse Feesten open zijn! Ga er ontkateren, uitblazen en culinair genieten.

Bestel je liever op locatie of bij je thuis? Dan kan je ook op gentkatert.be de restaurants terugvinden die open zijn en beschikbaar via Deliveroo. Een simpele klik op het restaurant naar keuze en je wordt doorverwezen naar de Deliveroo applicatie.

Na de Gentse Feesten kan je alvast jouw bestelling plaatsen bij:

  • Ikura Sushi voor verse sushi
  • Fithap voor een gezond slaatje
  • Paul's Boutique voor een heerlijke burger
  • Basic Italian voor een Italiaanse pasta

 

Ontdek alle restaurants op gentkatert.be en geniet na van de Gentse Feesten! 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.