‘GO BELGIUM’! 🇧🇪⚽

Frisse pintjes binnen 20 minuten bij je thuis

Jupiler werd sinds begin maart omgedoopt tot ‘Belgium’ pils. De stunt van het bekendste pilsmerk van België, en tevens het officiële bier van de FIFA World Cup 2018, gaat nu nog een stapje verder. In samenwerking met koerierdienst Deliveroo zet het merk online ‘GO BELGIUM’-shops op over het hele land.

Een paternalistisch gevoel opwekken om de Belgen als een blok achter de Rode Duivels te scharen tijdens het WK? Het is Jupiler reeds gelukt door de naamsverandering naar ‘Belgium’ begin maart 2018. Na de aftrap van het WK voetbal vorige week gaat het merk nu nog een stapje verder.

Jupiler zet in samenwerking met koerierdienst Deliveroo verschillende online ‘GO BELGIUM’-winkels op in verschillende Deliveroo-steden over het hele land. Zo kan je, zolang de voorraad strekt, een sixpack frisse ‘Belgium’ pils bestellen aan € 7,99 via de Deliveroo app. Momenteel kan je al Belgium sixpacks bestellen in Brussel, Luik, Gent, Antwerpen en Charleroi. Dat aantal kan de komende dagen nog uitbreiden naar de andere zeven Belgische Deliveroo-steden.

Winnen de Belgen en heb je niet genoeg koude pintjes in huis? Dan kan je via de Deliveroo app kan je makkelijk je sixpack bestellen. Twintig minuten later wordt het bier ijskoud bij jou aan de deur geleverd. #winning!µ

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.