Griezelen met Halloween dankzij Deliveroo!

Dit jaar staan de Deliveroo-riders opnieuw paraat om last-minute snoep aan huis te leveren. Dankzij Deliveroo kan je thuis helemaal coronaproof Halloween vieren met het meest schrikwekkende lekkernij:  bloederige afgehakte vingers! Maar weest gerust, je kan er van smullen want de creaties zijn handgemaakt van marsepein.

Als de duisternis valt op zaterdag 31 oktober komt de halloweensfeer naar boven! Zeker in coronatijden biedt Halloween een leuke afleiding, dus maak het griezelig gezellig binnen met halloweendecoraties, schrikwekkende kostuums, bloederige monsters en afgehakte vingers... van marsepein! 

Vanaf donderdag 29 oktober en gedurende de hele herfstvakantie kan je op Deliveroo.be en de app een doosje limited edition halloweenvingers bestellen voor slechts € 10,-! De Halloween vingers zijn (letterlijk) van de hand van patissier Marijn Coertjens en gemaakt van marsepein en met de hand bewerkt om zo een echt effect te creëren. 

Vanaf donderdag 29 oktober kan je jouw bestelling plaatsen in Gent en Antwerpen bij Casper en in Brussel en Luik bij The Huggy's Bar. 

Kan je niet genoeg krijgen van Halloween? Ontdek dan op Deliveroo de volgende restaurants waar je heerlijke lekkernijen voor Halloween kunt bestellen en last-minute aan huis kan laten leveren:  

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.