Hét kerstcadeau: boter, kaas en eieren!

Deliveroo's eetbaar kerstcadeautje voor je foodie friend

Urenlang tafelen en tijd spenderen met je loved ones: dat is waar de feestperiode om draait. Alhoewel, als je het Deliveroo vraagt, zijn de cadeautjes onder de boom minstens even belangrijk! Goed nieuws: dit jaar ga je stressvrij de eindejaarsperiode in, zonder urenlange wachtrijen aan de kassa of geklungel met inpakpapier. De bezorgservice heeft het uitzoekwerk al voor je gedaan en komt op de proppen met een gelimiteerde en vooral eetbare kersteditie van het boter, kaas en eieren spel! Ideaal voor je foodie friends!

De feesten zijn pas compleet, wanneer er, naast een rijkelijk gevulde tafel voor vrienden en familie, een hele stapel cadeautjes onder de kerstboom liggen. Zo’n 7 op 10 Belgen* geeft cadeaus met Kerstmis. Weet jij al met welk cadeau jij je geliefde dit jaar verblijdt? Of lig je al weken wakker op zoek naar het perfecte cadeau? 

Het onderzoek* van iVOX in opdracht van Deliveroo Belgium rond kerstinkopen onthult dat een kwart van de Belgen kerstinkopen al eens durft uit te stellen tot het laatste moment. Vrouwen zijn vaker op tijd met het kopen van hun kerstcadeautjes terwijl jongeren (<=34 jaar) deze aankoop durven uit te stellen tot het laatste moment. Zo’n 7% begint pas enkele dagen of de avond voor Kerstmis hiermee! 

Besef jij net zoals 42% van de Belgen één dag voor Kerstmis dat je nog een cadeautje moet kopen? Voor die last-minute beslissers, die toch met een origineel cadeau willen uitpakken, bedacht Deliveroo een bijzonder 2-in-1-cadeautje: een eetbare kersteditie van het boter, kaas en eieren spel. Een leuk spel om te spelen, dat je nadien gewoon kan opsmullen. Of vind je het ook te mooi om op te eten? 

We spelen een spel!

Boter-kaas-en-eieren, ook wel gekend als OXO, kruisje-rondje of tic-tac-toe. Je hebt 9 speelvakjes en om de beurt mag je een kruisje of rondje neerleggen. Wie 3 op een rij heeft wint! 

Voor het eetbare boter, kaas en eieren spel dat Deliveroo speciaal naar aanleiding van de feestdagen creëerde, werden het kruisje en het rondje vervangen door leuke kerst geïnspireerde emoticons. En als dit er niet al mooi genoeg uitziet, kan je elke van deze emoticons ook opeten, want het spel bestaat uit heerlijke zandkoekjes met icing. Extra spel- en eetplezier gegarandeerd! 

De helft van de Belgen die cadeautjes geven met kerst, koopt hun cadeautjes in een fysieke winkel. Maar door de drukte van de winkelstraten, gaat het aankopen van kerstcadeautjes voor 57% gepaard door stress. Deliveroo’s eetbare boter, kaas en eieren spel is uitsluitend verkrijgbaar via Deliveroo.be en wordt dankzij de riders binnen 30 minuten aan huis of op locatie geleverd. Geen stress én een origineel cadeau, wat wil je nog meer? Bovendien wees het onderzoek aan dat de helft van de Belgen voedingsgerelateerde artikelen een goed cadeau vindt.

Julie Deplancke, Restaurant marketing Manager bij Deliveroo Belgium, voegt hieraan toe: “Kerstmis brengt familie, vrienden en geliefden samen. Gezellig samen rond de tafel en spelletjes spelen maken hier ongetwijfeld deel van uit. Uit ons onderzoek blijkt dat 7 op 10 Belgen enthousiast wordt van het kopen van kerstcadeautjes, maar er komt ook stress bij kijken! Als bezorgservice willen wij dan ook zoveel mogelijk onze klanten gelukkig maken. Daarom hebben we samen met Cake A Lot een gelimiteerde editie aan Deliveroo-tic-tac-toe koekjes gecreëerd. Hét perfecte last-minute kerstcadeau voor degenen die iets vergaten te kopen of die graag aan huis laten leveren, net om geen extra stress te krijgen.Niet alleen met lekker eten dat snel aan huis wordt geleverd, maar ook met creatieve oplossingen, zoals wanneer iemand een kerstcadeau is vergeten te kopen, staat Deliveroo paraat! Wij hopen dat onze Christmas Cookie Game heel wat mensen blij zal maken.”

Het Deliveroo Christmas Cookie game is beschikbaar vanaf vrijdag 16 december tot en met zaterdag 31 januari voor slechts € 14,99. Elk spel omvat 20 zandkoekjes. Je kan je bestelling plaatsen via Beastie Burgers in Mechelen en Antwerpen en Educazione in Brussel op Deliveroo.be.**

Opmerkingen voor de redactie

*Online onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van Walkie Talkie tussen 29 november 2022 en 5 december 2022 bij 1000 Belgen representatief op taal, geslacht, leeftijd en diploma.

 **T&C's: Verkrijgbaar bij Beaste Burgers in Mechelen en Antwerpen en Educazione in Brussel Zolang de voorraad strekt en kan op elk moment worden teruggetrokken. Geografische beperkingen kunnen van toepassing zijn. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.