Ice ice baby: Deliveroo viert International Ice Cream Day

Deliveroo eert op 17 juli je favoriete, verkoelende tussendoortje!

Ben jij met het warme weer ook helemaal verlekkerd op ijsjes? Vier dan samen met Deliveroo de leukste feestdag van het jaar: International Ice Cream Day! Op zondag 17 juli vieren ijsjesliefhebbers wereldwijd hun geliefde, verkoelende verwennerij. ​ Wist je dat je op Deliveroo ook je favoriete ijsjes thuis kan laten leveren? Ontdek snel welke (nieuwe) ijsjes tijdens de hittegolf zullen primeren!

Mag jij van jezelf niet te vaak ijs snoepen? Dan is zondag 17 juli, op Wereld IJsdag, het ultieme moment om het wél te doen. De vraag is nu alleen nog: welk soort ijsje en welke smaak kies jij?

Toch is de keuze niet zo evident, want er is vandaag de dag wel meer dan een gewone gelato of roomijsje op de markt. Van kleurrijke popsicles en rakketijsjes tot hippe mochi en alcohol infused ice, Deliveroo deelt hieronder de trends en nieuwigheden op het vlak van ijsjes. Bovendien kan je jouw afkoeling eenvoudig aan huis of op locatie bestellen dankzij Deliveroo.be. Tijd voor wat verfrissing! 

 

1. Mochi 

 

Waan je in Japan met deze verfrissende lekkernij. Mochi-ijs is een dessert gemaakt van mochideeg (kleefrijst) gevuld met ijscrème of sorbet. Ze bestaan, net zoals gewone ijs, uit verschillende smaken zoals: vanille, pistache of bosbessen. Proef ze bij MOCHI's of Mochi & Ice cream.

 

 

2. Frozen yoghurt

 

Frozen yoghurt, ofwel fro-yo, is over komen waaien vanuit Amerika, maar kent ondertussen ook bij ons een grote fanbase. De bevroren yoghurt is vetarm, maar door de verschillende smaken en toppings zorgt deze verkoelende lekkernij voor een feestje in je mond! Proef ze bij Moochie.

3. Het lekkerste schepijs

 

Ook de fans van artisanale schepijs worden op het platform op hun wenken bediend. Of je nu een bolletje ijs wil of een grote pot voor de hele familie, bij Foubert, Gelato GiulianoGROMCrèmerie Marie of Australian Home Made Ice Cream kan het allemaal!

4. De klassiekers 

 

Met een klassieker zit je altijd goed! Kom jij de zomer niet door zonder je dagelijkse Magnum of raketijsje of zweer je bij Ben & Jerry's Dan kan je terecht bij de Magnum & Ben & Jerry's Ice Cream Store of bij Carrefour! ​ 

5. The best of both worlds

 

Bij Amorino in Antwerpen en Brussel kan je terecht voor een heerlijke tête à tête box. Die box bestaat uit heerlijke gelato en een assortiment macarons, het beste van twee werelden als je het ons vraagt!

 

 

6. Iced latte, please!

 

Voor wie het graag koel houdt, maar geen zin heeft in een ijsje, zijn er natuurlijk ook verfrissende drankjes met dat tikkeltje meer. Kies bijvoorbeeld voor een iced matcha latte bij Le Pain Quotidien of een heerlijk zoete oreo frappé bij ​ Panos. 

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami - Walkie Talkie

daphne@talkie.be

0476 52 54 62

Zoë Nassel - Walkie Talkie

zoe@talkie.be

0496700901

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.