INTERNATIONAL WAFFLE DAY: DELIVEROO DAAGT ZICHZELF UIT OM HET RECORD TE BREKEN VOOR DE HOOGSTE STAPEL WAFELS !

Ter gelegenheid van de Internationale Wafeldag op 25 maart daagt Deliveroo zichzelf uit om de hoogste stapel wafels te bouwen.

Vorig jaar werd in Denver, VS, het laatste record hoogste stapel wafels bouwen, gebroken op 67cm. Naar aanleiding van Internationale Wafeldag, kwam Deliveroo op het idee om dit record te verbreken en dit in het land van oorsprong, België! Het was dus ondenkbaar om deze actie niet uit te voeren in de stad die de eerste wafel maakte: Luik!

Vrijdag 22 maart, bouwde Deliveroo aan het station van Luik de grootste stapel wafels van 70 cm! Dat is 3 cm hoger dan de toren die werd opgemeten in Denver!

Deliveroo nam het initiatief om een spontane actie op poten te zetten en zo één van de meest typische Belgische producten te benadrukken: de Luikse wafel! Een smeuïg zoet deeg afgewerkt met suikertjes. Onweerstaanbaar voor voorbijgangers die konden proeven, maar vooral onmisbaar om het record van de grootste stapel wafels te breken! 

Deze actie maakte nogmaals duidelijk dat Luik niet voor niets de stad van de wafel wordt genoemd en nu kunnen ze ook dit record in het kader van de Internationale Wafeldag aan hun lijstje toevoegen!

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​
 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.