Internationale Vrouwendag: DELIVEROO geeft het woord aan 4 bijzondere vrouwen

De succesverhalen van vier Deliveroo-vrouwen

Bij Deliveroo vieren we Internationale Vrouwendag door vier briljante vrouwen met wie Deliveroo samenwerkt te interviewen. Wat hebben ze gemeen? Een passie en toewijding voor voeding en ondernemerschap waardoor ze één voor één uitblinken in hun vakgebied.

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. De ideale gelegenheid om enkele succesverhalen van vrouwen onder ons in de kijker te zetten. Deliveroo sprak met de drie oprichters van poké-bar KOMO in Brussel en met Raquel de Araujo Almeida, Business Strategy Manager bij Deliveroo Belgium. Ontdek hun verhalen hieronder!

Olivia, Juliette en Lauren zijn drie gepassioneerde en dynamische ondernemers. Ze houden van reizen en lekker eten. Tijdens hun reis naar Hawaï vielen ze voor de charme van de eilanden, de cultuur en uiteraard de lokale specialiteit; de Poké Bowl. Dankzij KOMO kunnen ze hun passie voor reizen en lekker eten combineren: ze nemen hun klanten mee op vakantie in een tropische en gezellige omgeving vol rijke smaken. 

Dankzij Deliveroo stelt KOMO hun klanten tevreden door het aanbieden van thuisbezorging. Met het oog op de natuur, is het voor de drie dames van KOMO vanzelfsprekend dat hun gerechten met de fiets worden afgeleverd. 

In het kader van Internationale Vrouwendag adviseren de dames van KOMO om vertrouwen te hebben in jezelf en durf je dromen waar te maken. Ga stap voor stap te werk en denk vooral niet te groot en geef voorrang aan kwaliteit boven kwantiteit.

Het klinkt misschien cliché, maar voor ons drie zijn onze moeders onze inspiratiebron. Elk van hen zijn onafhankelijke vrouwen die erin geslaagd zijn om gezin en carrière in evenwicht te houden.” - Olivia, Juliette en Lauren van KOMO.

Zo’n vier maanden geleden startte ze uiteindelijk bij Deliveroo Belgium als Business Strategy Manager.

Wat trok haar aan om aan de slag te gaan bij Deliveroo? De balans tussen vrouwen en mannen, zowel op managementniveau als bij junior posities. Iets wat op haar vorige job in consulting minder voor de hand liggend was. Deliveroo is toegewijd en gaat in tegen genderstereotypen: Human Resources wordt geleid door een mannelijk team en Operations door een vrouwelijk team.

“Impulsieve beslissingen zoals mijn job opzeggen voor een MBA in het buitenland of van de ene op de andere dag naar België te verhuizen zorgen ervoor dat ik gemotiveerd en geprikkeld blijf.” - Raquel de Araujo Almeida, Business Strategy Manager bij Deliveroo Belgium

In het kader van Internationale Vrouwendag verteld Raquel dat je soms eens risico's moet durven nemen en als je het niet probeert, zal je nooit weten of je zal slagen.

Heb je interesse om het volledige verhaal van Raquel of de dames van KOMO te ontdekken, aarzel dan niet om ons te contacteren voor het ontvangen van de Q&A van hun succesverhaal!

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.