LUIZ RICHTER AANGESTELD ALS ALGEMEEN MANAGER VAN DELIVEROO BELGIË

Brussel, maandag 4 december - Luiz Richter is aangesteld als de nieuwe algemeen manager van Deliveroo België. Richter, 40 jaar oud, neemt het stokje over van Quirin Dalemans, die na vijf jaar Deliveroo België verlaat voor een nieuwe professionele uitdaging.

Richter, die ongeveer twee jaar bij Deliveroo heeft gewerkt, was Hoofd Operations en Hoofd Financiën & Strategie voordat hij werd benoemd tot nieuwe algemeen manager.

"We zijn Quirin Dalemans dankbaar voor zijn toewijding en werk in de afgelopen jaren, waardoor Deliveroo zich in de Belgische markt heeft kunnen positioneren als een van de toonaangevende spelers in de online voedselbezorgingsindustrie," zei Matteo Sarzana, algemeen manager van Deliveroo Italië & België. "We zijn verheugd vandaag de benoeming van Luiz Richter aan te kondigen, die de afgelopen jaren zij aan zij heeft gewerkt met Quirin, en heeft bijgedragen aan de belangrijke resultaten die tot nu toe zijn behaald. Het is een keuze in perfecte continuïteit voor het bedrijf. Luiz heeft het volledige vertrouwen van het bedrijf om het groeiplan van 2024 uit te voeren en het langetermijnengagement van Deliveroo op de markt te bevestigen. Hij zal succesvol de uitdagingen aangaan die voor ons liggen, en het Belgische team leiden."

"Ik ben zeer blij met deze nieuwe professionele uitdaging," zegt Luiz Richter. "België is een zeer belangrijke markt waar Deliveroo actief is sinds 2015 en heeft miljoenen consumenten in alle belangrijke steden bereikt met onze toonaangevende technologie. We werken met meer dan 2.000 bezorgers en hebben actieve partnerschappen met meer dan 3.000 restaurants en supermarkten, om de beste service voor onze consumenten te waarborgen. Mijn prioriteit is om de waardepropositie voor onze consumenten in onze belangrijkste steden verder te versterken."

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.