"Mama, ik hou van jou!"

Vier samen met Deliveroo alle mama's op moederdag

Op zondag 8 mei zeggen we met z'n allen weer massaal: "Mama, ik hou van jou!" Hoe we onze liefde aan onze moeders tonen, verschilt voor iedereen. Sommigen tonen het met een brunch, anderen liever met een attent cadeautje of een boeket bloemen. Heb je zelf niet zo veel inspiratie? Deliveroo deelt alvast de 3 leukste food verrassingen voor je mama. Speciaal voor moederdag denkt Deliveroo ook aan de mama's die het financieel moeilijk hebben door per verkochte brunch op Deliveroo een maaltijd aan Nasci vzw, een organisatie voor kansarme zwangere vrouwen, moeders en gezinnen, te schenken.

Brunch time!
Begin de dag goed en verwen je mama met een brunch op bed van bij Le Pain Quotidien of Oats Day Long op Deliveroo.be. Wedden dat je punten scoort?

Een bordje liefde 
"De liefde van de ... moeder gaat door de maag", geldt vandaag dubbel en dik. Bestel je ingrediënten via Carrefour Deliveroo.be en verras je mama met een heerlijk, zelfgemaakt bordje liefde. 

Vandaag kiest mama
Vraagt je mama altijd wat je graag wil eten? Tijd om de rollen om te draaien! Bestel vandaag haar fa-vo-rie-te gerechtje en geniet samen van moederdag.  Je vindt voor elk wat wils via Deliveroo.be 

Een fijne moederdag voor alle mama's 
Voor veel mama's betekent moederdag verwend worden door hun partner of kroost, maar helaas is dit niet voor iedereen het geval. Daarom schenkt Deliveroo € 5.000,00 aan Nasci vzw, een organisatie die ondersteuning biedt aan kansarme zwangere vrouwen, alleenstaande moeders en gezinnen die het tijdelijk of structureel moeilijk hebben. 

Dit jaar kan je niet alleen je eigen mama in de watten leggen, maar dankzij Deliveroo alle mama's in België! Dit kan je eenvoudig doen door op zondag 8 mei een brunch te bestellen op Deliveroo.be. Per verkochte brunch doet Deliveroo een extra schenking van €10 en biedt het een maaltijd aan een van de moeders via Nasci vzw. Zo verras je jouw mama met een lekkere brunch en laat je een alleenstaande moeder genieten van een uitje naar een lekker Deliveroo-restaurant. 

Lavina Giudice, directeur Nasci vzw: "Armoede is een zeer complex gegeven en is niet enkel een financiële toestand. Armoede ontneemt ook kansen op verschillende levensdomeinen van de personen die erin terechtkomen of leven. De gevolgen hiervan hebben een invloed zowel op maatschappelijk, sociaaleconomisch, als op persoonlijk psychologisch vlak.

Dankzij de steun van Deliveroo krijgen de moeders en hun gezinnen de mogelijkheid om te genieten van een culinaire traktatie in één van de restaurants waar Deliveroo mee samenwerkt. Want ook moeders in armoede verdienen het om eens in de bloemetjes gezet te worden met een etentje. Het zijn de kleine dingen in het leven die ook voor hun het verschil kunnen maken. Dat weten we bij NASCI maar al te goed.

Daarnaast kan NASCI dankzij de mooie gift van Deliveroo gezinnen verder ondersteunen met extra basis verzorgingsproducten zoals luiers, douchegel, tandpasta en tandenborstels, maandverband enz..  Door tegemoet te komen aan de basisnoden van deze kwetsbare gezinnen verminderen we een pak zorgen en stress."

Zoë Nassel

PR Account Manager

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.