Meer dan 50.000 combinaties van Franse Taco's nu bij u thuis geleverd dankzij de nieuwe samenwerking tussen Deliveroo en O'Tacos.

●      Deliveroo gaat samenwerking aan met O'Tacos, de leader in “Franse taco’s” op de Belgische en Franse markt, in zeven Belgische steden

●      Meer dan 50.000 mogelijke combinaties van de "Franse taco's" kunnen nu besteld worden via Deliveroo
 

Deliveroo kondigt vandaag in zeven Belgische steden een nieuw partnerschap aan met O'Tacos, de razend populaire food trend onder jongeren. Met meer dan 50.000 mogelijke combinaties kunnen de "Franse taco's" vanaf nu in Brussel, Gent, Leuven, Luik, Antwerpen, Charleroi en Waterloo door de koeriers van Deliveroo bij consumenten thuis worden bezorgd, en dit vanuit maar liefst 16 Belgische O’Tacos restaurants.

Dankzij een nieuw recept met ingrediënten uit de Franse keuken en een kaassaus die intussen over de grenzen heen gekend is, is O'Tacos een echt sociaal fenomeen geworden: welbekend bij de stedelijke jeugd, is de keten erin geslaagd een heuse ‘O’Tacos community’ te creëren.

Sinds de komst van O'Tacos in België is de franchise enkel gegroeid. Elke nieuwe opening brengt euforie met zich mee en de restaurants zitten altijd vol. In twee jaar tijd heeft het merk zijn aanwezigheid in België versterkt met de opening van 26 restaurants in heel Wallonië, Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De samenwerking met O'Tacos is een fundamenteel onderdeel van de groei van Deliveroo. Het biedt de consument meer keuze en speelt in op de groeiende populariteit van het merk, vooral onder jongeren.

Klanten waarderen in het bijzonder de ruime keuzemogelijkheid van O'Tacos, met taco's beschikbaar in zes verschillende maten, variërend van Mignon, M, L tot XL, XXL en, voor de hongerigen, een Gigatacos van 2,5 kg.  Frietjes met gesmolten cheddar gratin zijn de meest populaire in het assortiment van gratin-frietjes. Nuggets en cordon bleu zijn de meest populaire vleessoorten in België. Wat de favoriete sauzen betreft, staan andalousesaus en Algerijnse saus bovenaan de lijst. Raclette, cheddar en Emmental zijn de meest populaire keuzes voor gratin.
 

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo Belgium, reageert:

"De stadsbewoners en jongeren adoreren het, elke dag komen er nieuwe klanten en de eetlust blijft groeien. Ik heb het over Deliveroo, maar hetzelfde geldt voor O'Tacos. We zijn erg trots om deze nieuwe samenwerking met O'Tacos aan te kondigen, die sinds de lancering een paar dagen geleden al veel fans van het merk heeft blij gemaakt. Deliveroo blijft meer en meer selectie en keuze bieden. Franse taco's hebben hun plaats veroverd naast hamburgers, sushi en poké bowls, zodat iedereen op elk moment zijn portie geluk kan vinden".

Vincent Le Lièvre, Marketing verantwoordelijke O'tacos Benelux, reageert:

"Dankzij de levering van onze Franse taco's door Deliveroo, zullen we onze specialiteiten kunnen blijven introduceren bij nieuwe klanten en vooral ook bij degenen die al overtuigd zijn van ons concept. Deze samenwerking met Deliveroo leek ons in lijn met wat O'Tacos vertegenwoordigt: een innovatief concept, dicht bij de consument en vooroplopend in de laatste trends.".

 

Over Deliveroo
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.500 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.
 

Over O’Tacos 
O'Tacos is een Franse restaurantketen, opgericht in 2007 in Grenoble. Het maakt deel uit van het Belgische investeringsfonds Kharis Capital, dat ook eigenaar is van Burger King en Quick.

Het merk ligt aan de basis van het originele concept van de "Franse taco's": een Mexicaans taco-recept, bewerkt met ingrediënten uit de Franse keuken. O'Tacos biedt taco's voor groot en klein en is aanpasbaar aan ieders smaak dankzij 5 eersteklas halal-gecertificeerde vlees-opties, een originele kaassaus en een keuze uit oneindig veel extra ingrediënten, met meer dan 50.000 verschillende combinaties als resultaat.

Sinds 2015 is O'Tacos exponentieel gegroeid via een franchisesysteem met zo'n 260 franchisenemers, die dagelijks meer dan 70.000 klanten bedienen in O'Tacos restaurants

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.