NIEUW : Deliveroo levert raclette aan huis!

Tijdens hartje winter houden de koude, donkere dagen ons lekker binnen om te genieten van het beste van wat de winter te bieden heeft. Het is tijd om het raclette seizoen in te luiden!

Kaasliefhebbers, speciaal voor jullie, biedt Deliveroo vanaf vandaag een assortiment aan raclettekazen die aan huis worden geleverd. Wie dacht dat dit niet mogelijk was, is mis, want Deliveroo heeft de stap gezet!

In samenwerking met het Brusselse restaurant dat gespecialiseerd is in raclette uit de Savoie, Les Fondus de la Raclette (alleen al de naam doet ons watertanden), voorziet Deliveroo in de levering van raclette voor 1, 2 of 3 personen.
Perfect voor een avond onder vrienden of alleen thuis. 

Wat houdt het aanbod in? 

  • 250 gr heerlijke raclettekaas - keuze uit natuur, gerookt of beide. 
  • aardappelen en augurken
  • assortiment aan vleeswaren,

Het raclette aanbod voor 1 persoon is beschikbaar voor €20, voor 2 personen €37 en voor 3 personen €56. Voor een meerprijs van €10 wordt er een mini-racletteset met kaarsen meegeleverd. 

Deze winter beantwoordt Deliveroo ieders wensen !

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.