Ontdek Deliveroo's eerste volledig glutenvrije restaurant!

Nog niet lang geleden lieten we alleen maar friet, pizza of Chinees aan huis bezorgen. In korte tijd is dat wel anders geworden: we willen gezond én gemak en daar speelt Deliveroo alweer mooi op in.
Welkom Sin Gluten! Deliveroo's allereerste volledig glutenvrije restaurant.

Het wordt niet onder stoelen of banken gestoken dat Deliveroo zich steeds verder ontwikkeld en dit met het oog op de toekomst. Deliveroo was niet alleen de eerste op de markt van food delivery, maar steeds opnieuw anticiperen ze zich op de wereld van morgen. En dit resulteert bij Deliveroo in snelle innovatie! 

Sin Gluten is een restaurant waar je niet heen kunt, maar dat bij je thuis komt! Het is het allereerste "delivery-only" restaurant op Deliveroo.be dat alleen glutenvrije gerechten aanbiedt.

Glutenvrij eten is een trend die komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Niet enkel coeliakiepatiënten volgen het dieet, maar ook mensen die gezonder willen leven. Met Sin Gluten wil Deliveroo inspelen op de wensen van hun klanten en nieuwe klanten bereiken.

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.
 

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 13 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.