Ontvang op zaterdag 22 juni een gratis picknick na de « 5 Minutes Park Clean Up », een initiatief van Deliveroo.

Een aangename en propere picknickplaats vinden in een park is vaak een echt hindernissenparcours. Om dit probleem aan te pakken, heeft Deliveroo beslist om de "5 minutes clean up" te organiseren om op zaterdag 22 juni het Begijnhofpark in Kortrijk op te ruimen. 

Zodra de zon schijnt, gaan heel wat families en vrienden naar de Belgische parken en slingert er al snel papier en afval van allerlei aard rond. Om dit probleem aan te pakken, stelt de bezorgdienst Deliveroo het initiatief "5 minutes clean up" voor.

Deliveroo vraagt 5 minuten van jouw tijd om het Begijnhofpark in Kortrijk op te ruimen. Als beloning krijg je een gratis picknick. Hoe gaat de actie te werk? Elke deelnemer ontvangt een Deliveroo-emmer die hij/zij dient te vullen met afval. Zodra de emmer vol afval is, krijgen de deelnemers een voucher van 10 euro om een heerlijke picknick te bestellen via de Deliveroo-applicatie of Deliveroo.be.

Een geweldig initiatief dat nut en plezier combineert! 

Waar?
Begijnhofpark in Kortrijk 

Wanneer? 
zaterdag 22 juni van 12u tot 16u

Wat?
Het Deliveroo-team ter plaatse deelt emmers uit die bezoekers van het Begijnhofpark kunnen vullen met hun eigen (en andermans) afval. Voor elke volle emmer die naar het Deliveroo-team wordt teruggebracht, ontvang je als beloning een voucher van €10 die aan hun Deliveroo-account wordt toegevoegd. (Het verzamelde afval wordt achteraf door het Deliveroo-team gerecycleerd)

Hét aanbevolen adres van Deliveroo voor jouw picknick

Ben je dol op picknicken? Dan helpt Deliveroo hier graag bij! Het is mogelijk om de perfecte buitenlunch te organiseren door een brunch te bestellen bij Le Pain Quotidien samen met een flesje wijn! Geniet ervan!

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.