Op maandag 25 oktober vieren we voor het eerst koninginnendag

Move over 3 koningentaart, hier is de koninginnenpizza!

Op 25 oktober viert onze toekomstige koningin, prinses Elisabeth, haar 20ste verjaardag. Een reden voor Deliveroo om deze dag te claimen als koninginnendag. Het was volgens Deliveroo dan ook hoogtijd om naast de 3 koningentaart een koninginnenpizza te maken. Bij deze speciale dag hoort uiteraard een royale lekkernij die Deliveroo in samenwerking met Otomat zal aanbieden: de koninginnenpizza! Een heerlijke pizza boordevol verrassingen ...

In 2021 claimt Deliveroo 25 oktober als de nationale koninginnendag! Om dit te vieren kan een bijhorende lekkernij uiteraard niet ontbreken. Deliveroo vormt daarom de traditionele (drie)koningentaart om tot een royale pizza: Pizza Regina. Een heerlijke pizza met een bodem van tomaten en afgetopt met champignons, spek of ham. 

In samenwerking met Otomat wordt de nieuwe Pizza Regina exclusief op het platform van de bezorgservice aangeboden in 5 verschillende steden in België: Antwerpen (Mas en Zuid), Brugge, Brussel (Merode en Sainte Catherine), Gent en Leuven

Net zoals in de traditionele frangipane-taart wordt er een voorwerp verstopt. Deze keer geen boon, maar een gouden kroontje! Vind het kroontje in jouw Pizza Regina van Otomat en waan jezelf ook eens koningin voor een dag.

 

 

Waarom een Pizza Regina? 
De eerste Regina Pizzeria werd in 1926 opgericht door Luigi D'Auria, oorspronkelijk onder de naam Regina Pizza, wat in het Italiaans "Queen Pizza" betekend.

The golden ticket

Omdat onze toekomstige koningin maar één keer 20 jaar wordt, trakteert Deliveroo 20 gelukkige winnaars met een voucher t.w.v. € 50. Hoe maak je kans op één van de vouchers?

  1. Open je Deliveroo-app en ga naar Otomat
  2. Bestel de nieuwste Pizza Regina (aanbod beschikbaar vanaf 25 oktober voor een gelimiteerde periode)
  3. Wacht tot de Deliveroo-rider je bestelling komt afleveren
  4. Open je pizzadoos en als je een "golden ticket" in je pizzadoos vindt, maak je kans op een voucher van € 50.
  5. Om de voucher te activeren, deel je een foto met je koninklijke kroon via Instagram of Facebook. Vergeet zeker niet om @deliveroo_be en @otomatnotomat te taggen. 
     

De Pizza Regina is voor een gelimiteerde periode exclusief verkrijgbaar vanaf 25 oktober bij Otomat via Deliveroo in de volgende 5 steden: Antwerpen (Mas en Zuid), Brugge, Brussel (Merode en Sint-Katelijne), Gent en Leuven

 

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden

 

Over Deliveroo
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 100.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.000 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 800 steden in 12 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Deliveroo, sinds 2015 actief in België, is vandaag aanwezig in 26 steden, waaronder Aalst, Antwerpen, Bergen, Brussel, Brugge, Charleroi, Doornik, Gent, Genk, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Machelen, Mechelen, Namen, Nijvel, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Vilvoorde, Waterloo en Waver. Momenteel zijn er 3.000 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami - Walkie Talkie
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Rodolphe Van Nuffel - Deliveroo Belgium
rodolphe.van.nuffel@deliveroo.be
0486 89 93 90

 

 

  Doorsturen 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a
9000 Gent

Uitschrijven

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.