Organiseer een virtuele bruiloft dankzij DELIVEROO

DELIVEROO biedt een cateringservice aan voor uw virtuele bruiloft

Ook tijdens coronatijden, houdt Deliveroo ervan om de liefde te vieren! Voor de lovebirds die hun huwelijk hebben geannuleerd of uitstellen, biedt Deliveroo één gelukskoppel een virtuele huwelijkslunch aan voor vrienden en familie. 

Door de huidige gezondheidscrisis zijn heel wat echtparen gedwongen om hun langverwachte huwelijksdag te annuleren of uit te stellen naar een latere - nog onbekende - datum. Velen onder hen besluiten om hun speciale dag niet zomaar te laten voorbijgaan en organiseren een videocall met hun gasten. 

Het is niet omdat jullie huwelijksfeest niet kan plaatsvinden dat jullie niets kunnen organiseren om er toch een bijzonder moment van te maken met vrienden en familie. Daarom geeft Deliveroo één koppel dat op het punt staat om een virtuele bruiloft te organiseren, een voucher ter waarde van €500,00 om een feestelijke maaltijd aan huis te laten leveren bij alle genodigden.

Wat dacht je van een huwelijkstaart, lekkere bereide gerechten door chef-koks of champagne? Om alsnog feestelijk in het huwelijksbootje te stappen, kan je deelnemen aan de wedstrijd op @deliveroo_be.

Voor het gelukkige paar, maar ook voor andere geliefden, deelt Deliveroo hieronder een selectie restaurants die je thuis een feestelijke maaltijd bezorgen:

Brussel

Leuven

 • Cocktails en fingerfood van Bar Nine in Leuven
 • Een selectie haute dogs van Würst

Gent

 • Een verrassingsmenu van de Chef van Door 73 in Gent

  Antwerpen

  • Een menu met aangepaste wijnen van Nathan in Antwerpen
  • Een Oosterse toets van Umami in Antwerpen
  • Heerlijke bites van Sticks 'n Bowls in Antwerpen

  Maureen Richard

   

  Daphné Bonami

   

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Deliveroo

  Over Deliveroo

  Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

  Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

  Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.