Record Store Day: bestel je favoriete album via Deliveroo bij een lokale platenwinkel

Zaterdag 20 april vieren muziekfanaten wereldwijd Record Store Day: een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Naar aanleiding van deze ‘feestdag van de platenzaak’ slaat Deliveroo de handen in elkaar met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. Zo kan je tijdens Record Store Day platen bij je thuis laten leveren, rechtstreeks van bij je favoriete lokale platenwinkel en in no-time thuis geleverd. 

Snacky tunes
Voor Deliveroo begon het ooit allemaal met eten leveren aan huis. Voor Record Store Day breidt het delivery platform zijn diensten uit naar de wereld van muziek, maar houden ze vast aan hun core: food! Daarom cureerden ze samen met Cherry Picker Record Store en Warrecords een lijst van snacky tunes die je uitsluitend op zaterdag 20 april kan bestellen via Deliveroo. De snacky tunes lijst bestaat uit platen die op een of andere manier een link hebben met eten, zoals enkele voorbeelden hieronder:

  • MF Doom - Mm… Food ​ 
  • Apollo Brown & Planet Asia - Sardines 
  • Cake - Fashion Nugget 
  • The Menu - OST 
  • Solstice - Food for Thought
  • McDuff Jack - Hot Barbeque 
  • Tusky - What’s for dinner?
  • Yum yums - Sweet as Candy

 

Bestel jouw snacky tunes via deliveroo.be bij Cherry Picker Record Store in Brugge of Warrecords in Antwerpen.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.