Schenk tijdens de feestdagen een soep aan minderbedeelden, dankzij Deliveroo!

De eindejaarsperiode is vaak de gelegenheid om onze geliefden te verwennen en om mooie warme momenten met familie en vrienden door te brengen. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om cadeautjes onder de kerstboom te leggen, van een warme maaltijd te genieten of zelfs een dak boven het hoofd te hebben...
Dit jaar moedigt Deliveroo hun klanten aan om minderbedeelden op een eenvoudige manier te steunen.  

In samenwerking met Midori (beschikbaar via Deliveroo in Brussel en Antwerpen), kan je van 11 tot 24 december via DELIVEROO een soep schenken aan mensen in nood.

Bij elke bestelling bij Midori via Deliveroo.be kan je ervoor kiezen om "soep voor een vreemde"  aan te vinken (aangeboden voor een prijs van €2,5). Gedurende de actieperiode zal DELIVEROO het aantal gekochte soepen optellen en deze rechtstreeks aan een Brusselse vereniging bezorgen zodat zij deze aan mensen in nood kunnen uitdelen. 

Draag dit jaar je steentje bij en steun Deliveroo tijdens deze hartverwarmende actie.

 

Maureen Richard

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.