Tijdens de krokusvakantie levert DELIVEROO de lekkerste gerechtjes van Everyday Marta aan huis

Geniet samen met je kinderen volop van de krokusvakantie en maak je geen zorgen over wat je zal eten!

Het is Krokusvakantie! Dat betekent één week lang dolle avonturen, confetti en speelplezier met het hele gezin. Maar na zo'n lange drukke dag, heb je vaak niet de tijd gehad om een lekkere en gezonde maaltijd voor je gezin op tafel te toveren. Everyday Marta en Deliveroo bezorgen tijdens de krokusvakantie lekkere gerechten aan huis waar je kids dol op zullen zijn.

De overschakeling van een normale schoolweek naar een week vakantie vergt toch enige planning. Welke uitstap plannen we in met de familie? Nodigen we een namiddag vriendjes uit om te spelen of organiseren we een knutseldag? Vaak heb je na zo'n drukke dag niet meer de tijd om een lekkere maaltijd te bereiden. Laat staan iets waar de kinderen dol op zijn.

In samenwerking met food & lifestylefotograaf Marta Majewski, beter bekend van de blog Everyday Marta, levert Deliveroo gedurende de krokusvakantie drie lekkere gerechten aan huis zodat je voldoende tijd hebt om door te brengen met je kinderen en ze toch een gezonde maaltijd kan voorschotelen. 

Caesar salade wrap

De klassieke Caesar salade wordt omhuld in een voedzame wrap. Eenvoudig, smaakvol en kan je gemakkelijk met je handen opeten.

Quiche

Een hartige groententaart van courgette, spinazie, zongedroogde tomaten en mozarella waar je kids groot en sterk van worden.

Vegan banana waffel

Een overheerlijk vieruurtje met hartvormige wafeltjes met kokosyoghurt en verse frambozen voor je liefste (b)engeltjes. 

De gerechten van Everyday Marta zijn enkel gedurende de krokusvakantie exclusief beschikbaar bij Basiel Food in Antwerpen via Deliveroo.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.