Typisch Belgisch: deze gerechten eet jij op onze nationale feestdag

Op zaterdag 21 juli vieren we met z’n allen onze nationale feestdag. Traditioneel zijn de winkels, banken, postkantoren en andere openbare diensten dan gesloten. Ben je ook zo iemand die dat altijd te laat beseft en weer eens vergeten is om inkopen te doen? Worry no more, want Deliveroo zorgt ervoor dat je op 21 juli toch kan genieten van overheerlijke Belgische gerechten.

Voor deze speciale gelegenheid werkt de koerierdienst samen met twaalf restaurants in zeven Belgische steden die elk een van hun beste gerechten van nationale bodemop de kaart zetten. Keuze genoeg dus om de honger te stillen op deze feestelijke dag. Smakelijk!  

Deze twaalf Belgian dishes worden op zaterdag 21 juli in de kijker gezet:

 • Bomma's Vinken met Spek en Mosterd – De Bomma (Antwerpen)
 • Klassieke Tartaar – De Arme Duivel (Antwerpen)
 • Classik Pork Champignon Truffel met Stoemp – Balls & Glory (Gent)
 • Les Boulets Maison Sauce Lapin – La Cafetaria (Luik)
 • Huisbereid Koninginnehapje - Café Van De Velde (Leuven)
 • Filet van Mechelse Koekoek – Carlton (Mechelen)
 • Le Formidable Maxi Menu – Quick (Waterloo)
 • Carbonnades flamandes à la Leffe Brune, frites – Carpe Diem (Brussel)
 • Stuffed potatoes: Liège style – G Spud (Brussel) 
 • Pistolet Tomate Crevettes - Pistolet Original (Brussel) 
 • Trio de Croquettes de Crevettes de la Mer du Nord et Persil Frit – Volle Gas(Brussel)
 • Le Vollenback – Ballekes (Brussel) 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Deborah Dekrem

Walkie Talkie NV

Andrew Vassallo

Walkie Talkie NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.