🍔 Vanaf nu wordt de Koning van de Hamburgers geleverd door de Kleine Koningin in De Vurige Stede 🍔

Vanaf vandaag, dinsdag 26 februari, bezorgt Deliveroo BURGER KING® producten aan huis in Luik. De WHOPPER®, Double Steakhouse, frieten en zelfs uienringen zullen via de bezorgservice aan huis geleverd worden. De thuisbezorging van een BURGER KING® is een geweldige primeur in Luik en zal binnenkort ook beschikbaar zijn in Antwerpen en Brussel.

Een steeds gevarieerder aanbod op Deliveroo
Slechts een paar jaar geleden was de aanhuislevering beperkt tot pizza’s of gefrituurde noedels. Sinds de opkomst van maaltijdbezorging platforms zoals Deliveroo, drie jaar geleden, ontdekt de consument een nieuwe mogelijkheid om te genieten van al zijn favoriete restaurants: levering in minder dan 30 minuten en dit thuis, op het werk of in het park op zonnige dagen.

Binnenkort in Antwerpen en Brussel
Het concept van maaltijdbezorging is sterk aanwezig in België en vooral in Antwerpen en Brussel, waar de samenwerking met BURGER KING® en Deliveroo de komende weken zal worden uitgebreid tot grote vreugde van de onvoorwaardelijke fans van de legendarische WHOPPER®. Sinds zijn aankomst in België in 2017, is BURGER KING® een must geworden. De aanhuislevering zal helpen de loyaliteit bij bestaande klanten op te bouwen en anderen het verschil van op vuur gegrild vlees te laten ontdekken.

Deliveroo streeft ernaar om alle verlangens en eetlust te bevredigen. Onze klanten houden van salades, sushi en het plezier van een goede hamburger. Daarom zijn we erg enthousiast om samen met BURGER KING® te werken”. Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo

Sinds onze aankomst in België is ons restaurantnetwerk snel gegroeid. Onze restaurants ontvangen reeds heel wat klanten, maar de samenwerking met Deliveroo stelt ons in staat om ons aanbod uit te breiden en steeds meer klanten tevreden te stellen die willen genieten van een op vuur gegrilde hamburger, waar ze ook zijn". Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.