Verdien € 1 per WK doelpunt via Deliveroo

Naar het WK voetbal kijken, een lekkere Deliveroo maaltijd verorberen én die lekkere maaltijd helemaal kunnen terugverdienen terwijl jij gewoon in je zetel zit? Het kan dit jaar dankzij Deliveroo. Tijdens verschillende wedstrijden krijg je per gemaakte goal € 1 terug van je bestelling die dag. Winning

Een maaltijd op Deliveroo bestellen tijdens het WK is sowieso al een slimme zet: je verliest geen tijd door in de keuken te staan koken én heb je op die manier ook minder kans om een goal te missen. Wat nog interessanter is dit jaar, is dat je nu ook je Deliveroo maaltijd kunt terugverdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een bestelling plaatsen op de dag van een van onderstaande wedstrijden. Daarna is het afwachten hoeveel doelpunten er gemaakt worden tijdens die wedstrijd. Per doelpunt krijg je € 1 terugbetaald op je bestelling. 

Dit zijn de verschillende wedstrijden:

  • Maandag 18 juni om 17 u. : België - Panama
  • Donderdag 28 juni om 20 u. : België – Engeland 

Daarnaast zullen er in elke Belgische Deliveroo-stad ook « Football Meal Deals » in het leven geroepen worden. Zo krijg je tijdens het WK van 14 juni tot 15 juli leuke extra’s bij je Deliveroo bestelling. Wat dacht je van een extra burger, een gratis levering of Duivelse chocolade? Tijdens het WK voetbal zal bij elk deelnemend restaurant uitgelicht staan wat de Football Meal Deal van dat moment is . 

Bij deze een greep uit het aanbod van de verschillende « Football Meal Deals »:

Walkie Talkie

Walkie Talkie NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.