Vier Chinese New Year in ons land met DELIVEROO

Eén van de redenen waarom Chinees Nieuwjaar wereldwijd zo beroemd is, is omwille van hun lekkere gerechten. Welke Chinese gerechten verkiezen Belgen? In welke stad wordt het meeste Chinees besteld? Deliveroo lijst niet alleen de beste Chinese restaurants op waar jij op zaterdag 25 januari jouw feestmaaltijd kan bestellen, maar onthult ook enkele opvallende cijfers. 

De traditie van Chinees Nieuwjaar brengt families samen om samen lekker en veel te eten. En dat mag je ook in België letterlijk nemen: de teller voor de grootste bestelling bij Deliveroo aan Chinese gerechten staat op maar liefst €494,00.

Het aanbod aan Chinese restaurants is afgelopen jaar op Deliveroo.be met maar liefst 70% toegenomen. Zo lusten we al graag eens de Pulled Pork Bao van Baogo en de Beef Fried Noodles van Let's Dim Sum, maar ook Seli's homemade noodles with Chicken gaan vlot over de toonbank.

De steden die het meest van Chinees eten houden zijn zonder twijfel Brussel en Luik. Meer dan 5% van de bestellingen in beide steden wordt vertegenwoordigd door Chinese gerechten.  Om Chinees Nieuwjaar te vieren organiseert Tom Yam de actie 'Buy one, get one free'! Nodig dus al je vrienden uit en tel samen af tot het Chinese jaar van de Rat!

Hieronder kan je per stad een overzicht terugvinden van de lekkerste Chinese restaurants op Deliveroo:

 

Brussel:
Dam Sum - Sunny Bao - Damn Damn Noodles - Dim Yum - Tangs' Kitchenette

Antwerpen:
Dim Yam Cha - Hechi Express (ook in Mechelen) 

Gent:
Seli's Noodlebar China Wok

Luik:
Wokman

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.