Vier World Vegan Day samen met Deliveroo

Being vegan is all the rage these days! Je hebt het zelf waarschijnlijk al opgemerkt: meer en meer mensen schakelen over naar het veganisme. Zo verkleinen ze hun ecologische voetafdruk en gaan ze in tegen het dierenleed in de voedselindustrie. Anderen eten af en toe gewoon eens graag vegan, want lekker is het zeker! Deliveroo bewijst dat het voor alle vegan lovers een ruim aanbod heeft en zet voor World Vegan Day een week lang enkele veganistische gerechten in de kijker! 

Deliveroo toont dat het van alle markten thuis is. Zo moet je als vegan zeker niet vrezen dat je op Deliveroo niets zal vinden. Het assortiment vegan-restaurants steeg het voorbije jaar enorm en ook het aantal vegan-bestellingen ging pijlsnel omhoog met een stijging van maar liefst 135,9%

Op 1 november wordt er wereldwijd World Vegan Day gevierd. Precies daarom beslist Deliveroo om vanaf 1 november een week lang veganistische gerechtjes in de kijker te zetten. Denk maar aan een heerlijke vegetable tajine of een lekkere hummus plate!

Je kan alvast hieronder een overzicht terugvinden met de lekkerste veganistische gerechtjes op Deliveroo:

  • Rocking wrap / burgers bij Greenway - Brussel, Antwerpen, Leuven en Gent
  • Dhal met spinazie en tofu bij Dream & Food - Brussel
  • Salade des gens heureux en vegan tuna smos bij Carotterie - Antwerpen
  • Nature bij G Spud - Brussel
  • Spring roll / vegetable tajine bij Le Botaniste - Gent
  • Dubu bij Kobap - Brussel
  • Vegan hummus plate bij Plus+ - Gent
  • ​Mousse van pompoen bij Tero - Brussel
  • Mega Vega pizza bij Otomat - Gent, Antwerpen, Brugge

Maureen Richard

Walkie Talkie

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.