Virtuele nachos restaurant opent zijn deuren in Brussel, Waterloo en Luik

If it ain't mexican, I ain't ordering! Indien je jezelf al ooit hebt betrapt op die gedachte, blijf je best verder lezen. Nacho-lovers weten dit misschien al maar binnenkort komt de internationale Nacho Day er weer aan. Deliveroo viert mee en opent op 21 oktober een week lang twee virtuele pop-ups. Nacho Store zal één week lang beschikbaar zijn in Brussel en Waterloo, en Buenos Nachos in Luik, om alle mexican cravings van haar klanten te bevredigen!

Deliveroo slaat de handen in elkaar met de restaurants Ancho en Mex y Fresh om een hele week Nacho-gerechten in de kijker te zetten. Na een virtuele guacamole pop-up is het nu de beurt aan Nachos Store en Buenos Nachos om lekkere mexicaanse gerechten te verzorgen. Daar kan je vanaf 21 oktober in Brussel, Waterloo en Luik een hele week online terecht voor de beste nacho-gerechtjes!

Overheerlijke nacho-gerechtjes zijn zo een hele week lang enkele muisklikjes verwijderd van je thuis. A dream come true, right?

Ook niet-inwoners van Brussel kunnen mee genieten van de virtuele pop-up. Plan je een dagje Brussel tijdens de mooie nazomer? Dan kan je Deliveroo ook perfect de heerlijke nacho-gerechten van Nachos Store laten bezorgen in een Brussels park.

Maureen Richard

Walkie Talkie

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.