Wat zijn jouw plannen op autoloze zondag?

Neem deel aan Week van de Mobiliteit en geniet van jouw DELIVEROO op autoloze zondag !

In Vlaanderen en Brussel wordt ook dit jaar opnieuw de 'Week van de Mobiliteit' georganiseerd. Op autovrije zondag krijgen straten van jouw stad of gemeente een dagje autorust! De ideale manier om te genieten van de festiviteiten, waarbij Deliveroo jouw maaltijd op jouw locatie levert!

Op zondag 22 september laten we de wagen thuis voor de jaarlijkse traditie: autovrije zondag! In elke stad in Vlaanderen en Brussel worden er tal van festiviteiten georganiseerd en animatie voorzien in het teken van mobiliteit.

Heb jij aanstaande zondag nog geen plannen? Ga dan minigolfen in Gent, geniet van een ritje op het Reuzenrad in Brussel of woon het jaarlijkse Global Street Sounds-festival bij van de AB. Op al van deze festiviteiten is ook Deliveroo jouw trouwe vriend! Krijg je honger of dorst, dan bezorgt Deliveroo jouw levering op jouw locatie!

Deliveroo-bezorgers, uiteraard ook tijdens de Week van de Mobiliteit op de fiets, traceren voortaan hongerige consumenten die per app bestellen, via GPS-tracking op hun telefoon om maaltijden op hun precieze locatie te leveren. Ook als deze locatie niet een vast adres is.

Altijd al benieuwd geweest naar de meest eigenaardige bezorglocaties? Parkeergarages, ziekenhuizen, concertzalen, aangemeerde boten, etc. Niets is teveel voor de Deliveroo-riders!

Bestel jouw Deliveroo wanneer je maar wilt, waar je maar wilt!

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.