Welke Belgische stad maakt de beste burger van Deliveroo?

De komende weken krijgt iedere Deliveroo stad van België de kans om een eigen burger te lanceren. Dit in samenwerking met een restaurant en een influencer. De burgers zullen vervolgens exclusief beschikbaar zijn via de koerrierdienst.

Elk van de acht Belgische Deliveroo steden krijgt de kans om mee te doen aan deze burgerwedstrijd. In die acht steden zal een restaurant telkens de handen in elkaar slagen met een influencer om samen een spectaculaire burger te ontwikkelen. Waar ze voor strijden? De beste burger van Deliveroo België! 

 

Het wedstrijdverloop is verdeeld over drie weken:

  1. Vorige week zaten de chefs en influencers samen om hun burger te creëeren.
  2. Vanaf 5 maart kan je beginnen stemmen op je ultieme favoriet. Via de Facebookpagina van Deliveroo zullen er telkens twee steden tegen elkaar strijden en enkel degene met de meeste stemmen zal doorgaan naar de volgende ronde. 
  3. De burgers zullen vanaf 12 maart exclusief verkrijgbaar zijn via Deliveroo. Tijdens deze week geldt de twee kopen, één betalen aanbieding met gratis levering bij de deelnemende restaurants. Dé uitgelezen kans dus zelf je tanden in een van de burgers te zetten.

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Het hoofdkantoor van Deliveroo bevindt zich in Londen en ze werken met meer dan 800 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo actief in 8 steden en werkt de bezorgservice met meer dan 1400 restaurants.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.be, Facebook, Instagram.​

Deborah Dekrem

Walkie Talkie NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.