Würst opent opnieuw de deuren op de Groentemarkt in hartje Gent!

Tussen 28/11 en 30/11 exclusief op Deliveroo.be

Gent maakt zich op voor de heropening van Würst want op 1 december 2019 opent het braadworstenrestaurant opnieuw de deuren op de Groentemarkt in hartje Gent. Würst verdween een tijd geleden uit het Gentse straatbeeld maar na deze korte pauze wil het restaurant opnieuw een gevestigde Gentse waarde worden. 

Würst is hét hotdogrestaurant bij uitstek waar je de luxe-hotdogs - ook wel bekend als 'haute dogs' - kan proeven.  Lokaal, artisanaal en culinair staan hierbij centraal. Het hotdogrestaurant begint met deze heropening in Gent aan een frisse start en laat dit uiteraard niet zomaar voorbij gaan!

Tussen 28/11 en 30/11 opent Würst exclusief zijn virtuele Gentse deuren op Deliveroo.be en zal je thuis al kunnen genieten van een heerlijke haute dog nog voor het restaurant officieel geopend is! 

Würst is een erg groot succes ook voor mensen die het graag thuisbezorgd hebben. Daarom kiest het jonge restaurant ervoor om iets speciaals te doen voor de Deliveroo ‘riders’.  Er komt een exclusieve opening voor de riders op donderdag 28 november.  Ze worden extra in de watten gelegd. Uiteindelijk zijn zij het die door weer en wind het beste van zichzelf geven om de haute dogs warm en krokant bij de Gentenaar te krijgen.

Deliveroo klanten kunnen dus al vanaf donderdagavond tot en met zaterdag exclusief op Deliveroo terecht voor hun favoriete haute dog.

Bestel tussen 28/11 en 30/11 exclusief je haute dog in regio Gent via deliveroo.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.