YOU ATE MY SANDWICH?!

Deliveroo doet onderzoek* naar gestolen lunches op de werkvloer

Heeft er wel eens iemand je lunch gestolen? Je bent niet alleen! De populaire online bezorgdienst Deliveroo kwam erachter dat 1 op de 3 Belgen ooit al eens zonder lunch zat omdat hun gulzige collega’s grijpgrage handjes hadden. 

Niets irritanter dan de koelkast openen en zien dat die heerlijke, verse lunch waarover je al heel de ochtend aan het watertanden was, op mysterieuze wijze verdwenen is. Een mens zou van minder hangry worden, toch? 

Gefascineerd door het vreemde fenomeen, deed de bekende fietskoerierdienst Deliveroo onderzoek naar het aantal gestolen lunches in Belgische bedrijven. Uit de resultaten blijkt dat de meerderheid van de Belgen wekelijks zijn eigen lunch meebrengt naar het werk en in de gemeenschappelijke koelkast bewaart. Toch verloopt dat niet altijd even vlekkeloos…

Eén op de drie Belgen geeft aan regelmatig iets niet meer terug te vinden in de koelkast. Drie op de tien denkt dat collega’s per ongeluk wel eens iets van iemand anders uit de koelkast nemen en maar liefst één op vijf verdenkt collega’s ervan dat ze het met opzet deden!

Er is echter geen reden tot paniek want Deliveroo biedt dé oplossing: Deliveroo for Business. Als werkgever beslis je over bestedingslimieten, vaste bezorglocaties en meer. Geen gedoe meer met bonnetjes want Deliveroo for Business houdt alles bij op een overzichtelijke maandelijkse factuur.

Deliveroo for Business is het perfecte initiatief voor werkgevers die hun werknemers graag gelukkig houden. Bovendien is het ook een ideale oplossing voor uitgenodigde klanten of last-minute office cravings! 

Online onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van Deliveroo tussen 28 augustus 2018 en 10 september 2018 bij 1000 actieve Belgen representatief op regio, geslacht, leeftijd en diploma.

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Deborah Dekrem

Walkie Talkie NV

Maureen Richard

Walkie Talkie NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.